Fortuna’s Fruits fruitautomaat

De ontwikkelaar Amatic bracht de Fortuna’s Fruits fruitautomaat uit. Dit spel is modern, maar biedt wel veel ouderwetse speelfuncties aan. De klassieke symbolen zorgen voor een retro speelgevoel, terwijl de Wild-symbolen het makkelijker maken om een geldprijs te winnen. Het is een rechtlijnig spel, waarbij je niet voor al te veel verrassingen komt te staan. Nieuwkomers hoeven ook niet veel te oefenen en kunnen eigenlijk meteen een gokje wagen op de Fortuna’s Fruits fruitautomaat.

Hoe werkt de Fortuna’s Fruits fruitautomaat?

De meeste ouderwetse fruitkasten beschikken over één, twee of maximaal vijf winlijnen. De Fortuna’s Fruits fruitautomaat kent welgeteld vijftig winlijnen en die staan altijd vast. Hierdoor speel jij met een minimale inzet van vijftig eurocent. Wie met de hoogst mogelijke inzet wilt spelen kan tien euro per draai inzetten op de Fortuna’s Fruits fruitautomaat. Het uitkeringspercentage is 96 procent, maar dat is natuurlijk wel een theoretisch percentage.

Klassieke fruitsymbolen op de Fortuna’s Fruits

Klassieke fruitsymbolen mogen niet ontbreken op een gokkast als deze en dat doen ze natuurlijk ook niet. Je kan citroenen, kersen, druiven en meer langs zien komen op de speelrollen. Maar het symbool van de blonde vrouw keert de mooiste prijzen uit. Het Wild symbool is de gouden korf en die kan nog wel eens voor een grote winst zorgen op de Fortuna’s Fruits fruitautomaat.

Gamble Feature op de Fortuna’s Fruits gokkast

De Fortuna’s Fruits fruitautomaat beschikt ook nog over een extra spelletje, waarbij de speler zijn winst kan verdubbelen of in één keer kan verliezen. Je moet namelijk een kaart aanklikken die een hogere waarde heeft dan de kaart die al open op de tafel ligt. Win jij, dan zal het bedrag verdubbelen. Je kan ook meer risico nemen door het symbool van de kaart te raden, bijvoorbeeld klaveren of harten. In dat geval kan je de winst verviervoudigen, maar de kans op winst is wel een stukje kleiner.