Monopoly Heights videoslot

Monopoly is het bekendste bordspel op aarde en het is dan ook logisch dat menig spelontwikkelaar daar gebruik van wilt maken. De spelprovider Scientific Games bracht de succesvolle videoslot Monopoly Heights uit. Deze online game heeft veel te bieden, zoals handige features en een magistrale hoeveelheid manieren om een geldprijs te pakken. Misschien win jij wel een half miljoen euro met een simpele druk op de knop.

Inzetten

Een speler kan inzetten met een minimaal bedrag van 25 cent per draai, waardoor het een laagdrempelig kansspel is geworden. Wie wel met hoge bedragen wilt spelen kan de inzet verhogen tot maximaal honderd euro per draai. In de beginfase zal jij 1024 ways-to-win tot je beschikking hebben, maar ook een vijftal speelrollen en vier rijen. Er zijn veel manieren om te winnen, dus de kans dat jij een prijs wint is best groot bij een draai.

Wij kennen allemaal ook wel de Monopoly man! Hij komt ook voorbij en kan zomaar een Expanding Reels-feature activeren. Er komt dan nog een zesde rol in het spel, maar dus ook automatisch meer manieren om te winnen. Winsten kunnen ook worden bereikt met de dobbelsteen, want dit is het Wild symbool op de Monopoly Heights videoslot.

Grand Jackpot winnen

Jij hebt als speler de kans om een bonusspel te bereiken op de videoslot Monopoly Heights. In het spel maak jij kans op vier jackpots, je krijgt er sowieso eentje. Je wint minimaal 10 keer de inzet (Mini Jackpot), maar de hoofdprijs is 2500 keer de inzet (Grand Jackpot). Door een eenvoudig kaartspel te spelen zie jij welke prijs je mag komen ophalen. Natuurlijk kan je in het basisspel ook nog fantastische prijzen winnen, zeker als de Wild zo nu en dan zijn gezicht komt laten zien op het videoslot. Oefenen is gratis is in het online casino.